Dansar som robotar

Kryp inn i denne robotdrakten og gå for verdensherredømme.

Det er nok ikke så mye her i verden som er barskere enn å eie sin egen robotdrakt i kjempestørrelse. Se for deg en vanlig dag i nabolaget: Ola henter posten, Kari er på vei ut med bikkja, og der kommer Per dundrende i en vanvittig metallkonstruksjon.

LES OGSÅ:

Ja, det er helt sant. Et firma i Japan (hvor ellers?) har latt seg inspirere av en gammel tegneseriehelt og kommet opp med The Land Walker: En kjemperobot du kan styre innenfra.

The Land Walker kan egentlig ikke beskrives med ord. Nederst i artikkelen ligger derfor en video der du kan se roboten vandre rundt i all sin prakt. Vær forberedt på en WOW-opplevelse!

Mektig.

Robotdrakten er 3.4 meter høy og veier ikke mindre enn 907 kilo. Hvis den mister balansen og tryner i asfalten blir det med andre ord neppe en behagelig opplevelse for den som sitter på, eller underlaget for den saks skyld.

Etter å ha klatret ombord i roboten (og funnet noe å klamre deg fast til), kan du kontrollere den ved hjelp av fire pedaler. Dette vil få roboten til å bevege seg forlengs, baklengs eller sidelengs.

Du kan også snike deg rundt i halvmørket, og gå til angrep på en intetanende nabo ved å skyte svampkuler fra to luftpistoler som er installert ved førerkabinen. Dersom kompisen din også eier en Land Walker kan dere jo fyre løs på hverandre. Paintball blir ikke barnemat en gang i forhold til dette.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Treg.

Har du planer om å reise langt må du nok smøre deg med tålmodighet. Roboten har nemlig god tid, og går ikke fortere enn 1.5 kilometer i timen. Hvordan den klarer seg i nedover- og oppoverbakker sies det ingenting om, men å prøve seg på dette er nok ikke noe å satse på - med mindre du lager en audition-video til Jackass, eller har veldig god forsikring.

Roboten passer nok derfor best til å traske rundt i innkjørselen med. Men du bør kanskje huske å sende ut nabovarsel først ...

Dyr (selvfølgelig).

Det kan være en fordel å få noen til å gjemme Visa-kortet ditt før du trykker på play-knappen under. The Land Walker koster nemlig nesten to millioner kroner.

Kilde: BornRich