Cinemassive Masterplex er massivt

Virkelighet eller fiksjon? Tja, si det.

Det eneste som ser fristende ut med et liv som aksjemegler, er at hver eneste en av dem ser ut til å ha i snitt rundt fire datamonitorer per pult. Ok, pengene de tjener er også ganske fristende. Og det enorme huset. De tre bilene. Så oppdager du at de må holde ut 24/7 med kona som klager på de altfor pratsomme svenske hushjelpene.

LES OGSÅ:

Dessuten kan du kjøpe Cinemassives Masterplex-monitor, som er er en multi-monitor som ser ut som en collage satt sammen av en gal kunstner.

Sekserrekke(r).

Den består av hele seks skjermer, hvorav hovedskjermen utgjør den største flaten med sine 21 tommer. Den har to skjermer på vingen som er satt i A4-modus. De er helt sikkert ikke like raske som Ronaldo, men de så står de da også mye stødigere. De tre skjermene på topprekka er alle 17 tommer, det samme som ving-monitorene.

I og med at hver skjerm kan vise et selvstendig bilde, antar vi at du trenger grafikkort som er så kraftige at du må fore dem med karbohydrater og anabole steroider for å holde dem gående gjennom arbeidsdagen.

Pikselmania.

Gizmodo har tatt på seg oppgaven med å regne ut det totale antall piksler i Masterplex-oppsettet, og kommet fram til nøyaktig 8 473 600 piksler. Ser man det.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen på det mirakelet skal være 3299 dollar, eller rundt 20 000 kroner.

For godt til å være ...?

Og mirakel kan vise seg å være riktig ord. Gizmodo synes prosjektet lukter litt av råtten fisk, ikke minst fordi monitoren midterst på topprekka er mindre enn de to som flankerer den. Er det simpelthen en dårlig Photoshop-jobb, eller er det et dårlig svindelforsøk?

Hjemmesidene til Cinemassive ser troverdige nok ut for våre øyne, og vi pleier vite hva vi snakker om. Derfor sendte vi da også to millioner kroner til Nigeria forrige uke, etter endelig å ha kommet over den første, ekte svindelmailen. Det tok oss noen år, men ... eh, vent litt.

Uansett, vi avventer situasjonen. Det synes vi kredittkortet ditt også skal gjøre.

Kilde: Gizmodo