Chopporama!

Når du tror du har sett alt ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bukseslenger kan ikke bli vide nok, briller kan ikke bli store nok, hamburgere kan ikke bli fettfylte nok - og choppere kan ikke bli vanvittige nok.

LES OGSÅ:

Lever du etter disse enkle reglene vil du ikke bare få et enkelt (og muligens kort) liv, du vil også ha snublet tilbake til hippietida hvor ingen reagerte på rosa elefanter, fluesopp til kotelettene og smilende ansikter i en begravelse.

Du ville likevel reagert på disse utrolige chopperene. Vi har ikke sett makan, og vi tviler på at vi vil få se noe liknende i nærmeste framtid.

Motorsyklene stilles ut på årets "The Daytona Beach's Bike Week" i Florida, USA, som på beskjedent vis omtales som det viktigste og flotteste motorsykkelshowet i verden.

Hvis disse bildene er noe å gå etter, har de helt rett.

De tolv syklene i bildespesialen (trykk på bildene nedenfor for STORE bilder!) har en samlet verdi på hele 1.5 millioner dollar, eller rundt 9 millioner kroner.

Dette er med andre ord ikke sykler du bruker for å plukke opp poteter på Rimi, hvis ikke det å leve farlig også involverer å betale ut egenandeler så store som hyttelån fordi fire barnevogner skrapte opp krom-finishen.