Can-Am Spyder klar for Norge

Tre hjul er mye tøffere enn fire.

Can-Am Spyder har riktignok tre hjul, men er langt fra det vi forbinder med en tradisjonell trehjulssykkel. Kjøretøyet kan best beskrives som en krysning mellom en motorsykkel og en åpen sportssbil, men det beste vil være å se det med egne øyne, noe du kan gjøre i videoene under artikkelen.

LES OGSÅ:

Ingen pyse.

Det er BRP som står bak det unike monsterkjøretøyet, som blant annet annet skjuler en 990cc V-Twin motor med 106 hestekrefter under panseret.

- Vår Can-Am Spyder roadster er den nye dimensjonen i åpen-vei kjøring. Can-Am Spyder roadster skaper virkelig en nytenkning, og tilbyr en balanse mellom prestasjon og sinnsro ved å være utstyrt med blandt annet Vehicle Stability System (VVS), utviklet i samarbeid med Bosch, låsningsfrie bremser, traction control og stability control system,” sier José Boisjoli, Konsernsjef i BRP i en pressemelding.

Kommer i løpet av 2007.

Det har tatt fem å utvikle Can-Am Spyder, og hvis alt går etter planen vil den dukke opp på markedet mot slutten av året. Først og fremst er det amerikanerne som kan kaste seg over trehjulingen, men etter hvert står også andre deler av verden for tur.

Og nå er det altså klart at Can-Am Spyder vil lanseres i Norge i september.

Can-Am Spyder vil ha en pris på 15.000 dollar, altså 92.000 kroner. Men dette er selvsagt ikke norske priser, regn med minst det samme bare i avgifter... Har du likevel nok penger kan du uansett velge mellom fargene gul og sølv.

Trykk på PLAY for å se Can-Am Spyder i all sin prakt!

Kilder: spyder, gizmag, bilrevyen, bilnorge