Camping for viderekomne

Stor, større, størst. Langsom, langsommere, langsomst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Køkjøring tar hvert år livet av stemningen i feriebilen med militær presisjon. Først i køen ligger ofte et pensjonistpar med like god tid som de har sløv motor, og med en forvokst campingvogn på slep finnes det ingen vei utenom. Bokstavelig talt.

LES OGSÅ:

La for guds skyld ikke det samme paret få tak i denne overdimensjonerte campingdrømmen.

Høy som en drage.

De vanligvis ganske sindige svenskene har gått fullstendig amok med Royal Tower, som er navnet campingprodusenten Kabe har gitt det de kaller for verdens høyeste campingvogn.

Kabe har allerede laget verdens lengste campingvogn med sin Hacienda-modell, så når lengden er erobret er det helt naturlig at en også inntar høyden.

Surround!

Denne to-etasjers vogna har, ja, to etasjer, og i den fire og en halv meter høye og over åtte meter lange vogna finner du blant annet generøst med sengeplass, surroundanlegg og flat-TV i sittegruppen i andreetasjen, luftkondisjonering i begge etasjene, oppvaskmaskin, fireplaters gasskomfyr i full størrelse og skinnsofaer så langt øyet kan se.

Legg også merke til at du kan stå helt oppreist i begge etasjene.

Blodpenger.

På toppen av det hele, bokstavelig talt, finnes en gigantisk balkong, hvor du kan stå og vise finger'n til taperne med knøttevogner på Gjorheimen Fjordfellescamping.

Prisen er akkurat like høy og stor som forventet. Rundt 850 000 kroner må du ut med for Royal Tower, men ikke glem å legge til noen hundretusen for ny bil.

Denne vogna trekkes ikke opp bakkar og berg av hva som helst.

Kilde: Born Rich

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!