Bygdeungdommens redning

At noe som veier rundt 2 tonn kan trigge 16-åringers fantasier er kanskje overraskende. Men ikke når nærmeste festlokale er 8 mil unna.

Det går ikke lang tid mellom skrekkhistoriene om norsk bygdeungdom, og rett som det er dukker det opp festlige historier om traktorråning i sentrum - eller til og fra festlokalene.

LES OGSÅ:

Vi i dingz.no dømmer selvsagt ingen. Hadde vi vært 16 år og bodd på landet hadde vi antagelig grinet oss til et sertifikat med bokstaven T på for lenge siden.

Blodtrimmet og stylet?

At bilstyling er gigantbutikk er ingen bombe, ei heller at også PC-folket elsker å style utstyret sitt til det mest ugjenkjennelige. Til vår store skuffelse var det imidlertid ikke like lett å finne traktorer som var stylet, men de beste vi fant kan du nyte i bildespesialen nederst i denne teksten.

Enda flere!

Tidligere innsendte bilder fra leserne våre er lagt inn i bildespesialen, vår favoritt var definitivt Hennings hundre prosent restaurerte 62-modell Zetor med kompressor og turbo. Herligheten er i tillegg senket foran og hevet bak, og utstyrt med ekstralys og håndtegnet dekor - det eneste som trengs her er en liten vask ...

Tusen takk for innsendte bidrag!

Tips.

Har du en stylet eller trimmet traktor å vise fram?

Klikk her for å sende inn bilder og video av din favoritt!

Sjekk også her for flere usannsynlig tøffe traktorer: Pullingworld!

Artikkelen fortsetter under annonsen