Bildet av en drøm som blir knust

Da vi først så bildet av denne luksusyachten var vi overbevist om at noen hadde lekt seg i photoshop. Slik var det ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette bildet var en stor snakkis blant båtfolk tidligere i år, men de aller fleste - oss selv inkludert - avskrev nok det hele som en morsom og godt lagd bildemanipulasjon.

LES OGSÅ:

Så feil kunne vi ta, for nå har Mad Mariner avdekket hele historien.

Dagen da alt gikk galt...

Yachten på bildet er en 55 fots Carver Marquis, et luksusbeist av dimensjoner, som skulle overleveres til sin nye eier i Dubai i mars i år.

Ombord i båten var det to representanter fra Yacht-fabrikken til Carver, som skulle styre skuta inn til den spente båteieren som sto på land og ventet på drømmebåten.

Slik skulle det ikke gå.

Akkurat mens yachten var i ferd med å bli løftet ned fra den gigantiske lastebåten røk nemlig flere av stroppene, og ulykken var et faktum.

Bildene ble tatt av en forsikringsagent som bivånet overrekkelsen, og ser du nøye etter på bildet til venstre for teksten her; ser du faktisk en av representantene fra båtfabrikken Carver som klamrer seg fast mens skuta er på vei ned...

Auda.

Mens den ene personen slapp uskadet fra det, endte den andre opp med et knekt kragebein. Alt i alt kunne det gått mye verre.

Båten, som i Dubai hadde en kjøpspris på rundt 2 millioner dollar (heldiggrisene slipper jo
norske avgifter) ble naturlig nok totalskadet.

Trykk her for se flere luksusyachter!

Kilde: Mad Mariner og Techeblog

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!