Baby Grand Master er ingen baby

Det er tvertimot et lyd- og bildemonster.

En video-DJ er en mann eller dame som tar betalt for å fylle veggene og taket på utesteder med så psykedeliske mønster at stakkarene som tror de danser fylles med en knugende angst for at noen har stappet noe i drinken deres uten at de la merke til det.

LES OGSÅ:

Hvis en video-DJ har våte drømmer så drømmer han eller hun om Baby Grand Master.

Basstastisk.

Det ombygde flygelet er stappfullt med video-elektronikk, i tillegg til fire subwoofere på henholdsvis 12, 15 (ganger to) og 18 tommer. Flygelet har også tre mellomtoneelementer, og drives av en 1100 Watts effektforsterker.

Selve video og DJ-delen består av to Pioneer DVJ-X1 DVD-spillere, spesiallaget for videokunstnere og andre bildeblide, en Edirol V-4 videomikser, og tre små Marshal LCD-monitorer slik at du kan se hva du gjør for de på dansegulvet gjør det.

Begrenset.

Baby Grand Master vil bare leveres i et begrenset antall, sannsynligvis fordi antallet som har lyst på og råd til det er svært begrenset.

Det kan customizes med blant annet hydrauliske føtter, neonlys på undersiden og tåke- og lasermaskiner - kjekt å ha hvis du plutselig må stikke av underveis fordi du ved en feiltakelse projiserte den svært private bildesamlinga fra laptopen på den største veggen i bygget.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen fås kun på forespørsel. Vi har ikke tenkt å forespør.

Kilde: Gizmodo