15.000 watts bilforsterker

Rockfords toppmodell er definitivt ikke for mammadalter.

I Norge er Rockford mest kjent for å stå bak den fete basslyden i de nye toppmodellene til Mitsubishi. I utlandet er de derimot mest kjent for å lage de største og verste bilforsterkerne som finnes.

LES OGSÅ:

Toppmodellen.

Rockford Fosgate Power series er ikke for deg som liker å høre på litt taffelmusikk på vei til og fra jobb. Dette er snarere anlegget for deg som liker det så hardt og tøft at selv de du kjører forbi vil la seg blåse overende av gromlyden som fjerner alt av ørevoks i mils omkrets.

At du er nødt til å kjøre rundt med et hanskerom fyllt til randen med støydempende ørepropper for å kunne klare å si noe annet enn HÆ? hver eneste gang politiet stopper deg, ja det er det jo ingen som trenger å vite.

Trykk på de små bildene til venstre for å få STORE bilder av effektmonsteret!

Selv vekten er imponerende. Forsterkeren veier inn til ca 82 kilo, og da kommer altså alt av høyttalere og avspillingsutstyr i tillegg.

Prisen på galskapen er 25.000 dollar, eller omtrent 150.000 norske kroner. Trøsten får være at du kommer til å bli kongen på rånerstripa og dermed også enhver glamour-modells våte drøm. Ja vi vet det, verden er syk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Rockfords.