101-åring kjøper drømmebilen

400 hester? Virgil Coffman er definitivt ikke som andre pensjonister.

2010-modellen av Chevrolet Camaro er for mange bilfans en uoppnåelig drømmebil, og bedre blir det jo ikke når du kommer opp i en alder hvor de fleste av oss vil ligge seks fot under, eller om vi skulle være så heldige å være i live: Har levert inn førerkortet for lenge siden.

LES OGSÅ:

Virgil Coffman lar seg imidlertid ikke stoppe av slike bagateller, og er med sine 101-år, den eldste kunden Chevrolet har solgt en bil til noen gang.

Chevrolet Camaro - Transformer Edition

Hvorvidt Virgil faktisk har sett Transformers-filmene vet vi ikke, men han var i hvert fall klar på at det var den gule modellen han skulle ha.

Eller for å bruke hans egen leveregel: - If you want something, get it.

Det viktigste for Virgil er imidlertid ikke bilens fartsressurser, men hvor enkel bilen er å håndtere i det daglige. Og etter å ha eid 40 biler, regner vi med at han har et visst erfaringsgrunnlag...

Se mini-videoen av og med Virgil og drømmebilen:

Apropo...

Strengt tatt burde vi nok lagt inn et laaangt avsnitt om hvorvidt det faktisk er bra å kjøre bil i en så høy alder. For diskusjonen er høyst reell: Nedsatt syn og tregere reaksjonsevne er definitivt momenter som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko for medtrafikantene, og det skal sies at også Chevrolet-forhandleren var noe skeptisk da de så fødselsdatoen til Virgil.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den debatten får dere imidlertid ta i diskusjonsfeltet under artikkelen, i denne runden gratulerer vi bare Coffman med ny bil:-)

Mer om Chevrolet Camaro får du her:
Camaros 38-årige historie
Video: Chevrolet Camaro kabriolet
Nye Chevrolet Camaro
Camaro på vintertest