100% Pure New Zealand er oppblåsbar

En gigantisk rugbyball har erobret Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rugby World Cup er i full gang i Frankrike og New Zealand benytter sjansen til å markedsføre seg og sitt. Og det skjer ikke ved hjelp av kjedelige turistbrosjyrer eller gratis klistremerker. Her slås det virkelig på stortromma.

LES OGSÅ:

Det lille landet, som for mange er mest kjent på grunn av innspillingen av Ringenes Herre, har bladd opp 22.5 millioner for en gigantisk rugbyball som er strategisk plassert ved foten av Eiffeltårnet, nærmere bestemt Champ de Mars.

Den oppblåsbare klumpen er 12 meter høy og 25 meter lang og er spekket med fancy lyd-systemer, bar og mat-fasiliteter. Veggene kan brukes som kjempestore skjermer, og her vil forskjellige bilder projekteres for å skape den rette stemningen. For eksempel kan du få en illusjon av å gå mot en kjempestor skog, eller av å befinne deg i New Zealand.

Målet er at minst 40.000 besøkende skal la seg friste og ta turen innom for en titt, og selvfølgelig også for å fråtse i New Zealandsk mat og vin.

Det er mulig å leie hele rugbyballen, og prisen for en natt er oppgitt til 56.000 kroner. Du kan ha den helt for deg selv, eller invitere absolutt alle du kjenner.

Ballen har sin offisielle åpning den 5. oktober og vil holde det gående frem til den 20.

Trykk her for flere rare saker!

Kilde: bornrich