Vinn scooter OG mobil!

Vinn scooter OG mobil!

Send DINGZ til 1901 og bli med i trekningen av Piaggio Fly 50-scooter, tre Sony Ericsson K810i og 40 handsfreesett fra Asono.

Publisert

Hovedpremien er en Piaggio Fly 50 scooter inkludert toppboks, til en verdi av 15.900 kroner. I tillegg kan du vinne K810i fra Sony Ericsson som vi allerede har testet, samt kule handsfreesett fra Asono.

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å sende DINGZ på SMS til 1901.

NB: De heldige vinnerne blir trukket 29. juni og får også beskjed samme dag.

Gratis nyhetsbrev på mobilen!

Når du deltar i konkurransen, vil du en gang i uka få et nyhetsbrev på SMS med den siste toppsaken fra mobilutgaven til dingz.

Når du klikker på lenken som ligger i meldingen, kommer du rett til vår mobilside.

Nyhetsbrevet er selvfølgelig gratis.

Det er også gratis å lese mobilutgaven av dingz, men teleselskapet ditt vil ta betalt for selve dataoverføringen.

Du bestiller nyhetsbrevet ved å sende DINGZ til 1901. Du stanser det når som helst ved å sende DINGZ STOPP til 1901. Oppskrift på hvordan du stanser nyhetsbrevet vil også ligge i hver eneste melding fra oss.

Hva koster det å surfe på mobilen?

Mobilt innhold takseres etter datamengde, og siden en side av mobilutgaven av dingz vanligvis er på mellom 25 og 50 kilobyte vil det altså mellom 50 øre og én krone per side du leser av dingz på mobilen.

Merk: Det spiller ingen rolle hvor lenge du har siden oppe. Når siden er kommet opp på telefonskjermen, stanser dataoverføringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer