Et skvis og du er hekta

Et skvis og du er hekta

Den trådløse musikkdingsen Squeezebox har gått sin seiersgang blant anmeldere over hele verden. Nå kan du vinne en helt gratis.

Publisert

Squeezebox er en trådløs musikkenhet som kobler seg til PCen eller Macen din der alle musikkfilene din ligger lagret. Med fjernkontrollen kan du sitte i stua og bla deg gjennom tusenvis av musikkfiler, i tillegg til at Squeezebox også gir deg tilgang til et abnormt stort utvalg utenlandske radiostasjoner.

24-bits analoge lyd-utganger, i tillegg til optisk digital-utgang, garanterer flott lydkvalitet, og den medfølgende Slimserver-programvaren gjør at du enkelt kan konfigurere Squeezebox ned til minste detalj.

Nå kan du vinne en Squeezebox!

Det eneste det koster deg er begrenset hjernekraft. Trykk på "ta testen" nedenfor, svar på spørsmålene, og du er med i trekningen om en av de fineste trådløse dingsene vi har sett.

Du finner svarene på spørsmålene i vår test av denne svarte sølvboksen. Vi var veldig fornøyd - det kommer også du til å bli.

VIKTIG! Vinneren blir kontaktet på mail, og husk: Er du den heldige som trekkes ut må du svare oss innen to dager, hvis ikke går premien til nestemann på lista.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer