Zepto Helios er trådløs

Zepto Helios er trådløs

LuksusTV på vei til Norge.

Publisert

Danske Zepto kaster seg inn i kampen om HD-sultne kunder og lanserer nå en design-flatskjerm med et par interessante ekstrafunksjoner. TVen ble først kjent for ca. ett år siden, men nå er den altså snart tilgjengelig her til lands.

Helios skal være verdens første trådløse TV og kommer med Media Extender, som gjør det mulig å streame musikk, film og bilder fra datamaskinen via Microsoft Vista Mediacenter. I praksis vil dette si at TVen har et trådløst nettverkskort.

Bare så det er sagt: Dette er en design-TV, noe som igjen betyr at prisen er temmelig høy. 40-tommeren med full-HD (1920 x 1080p) koster ca. 27.200 kroner, mens 32-tommeren med oppløsning 1366 x 768 har en prislapp som viser 22.000 kroner.

Dermed går Zepto rett i strupen på Bang&Olufsen og Loewe. Faktisk er det mulig å styre en Helios-TV med en fjernkontroll fra B&O, hvis du skulle ønske det.

Skjermene har aluminiumsdesign og sort glassfront, samt teknologi som skal begrense skjermrefleksjon, noe som er kjekt dersom du får mye sol inn vinduet.

Med på kjøpet får du også kortleser slik at du kan stappe minnekortet rett i TVen uten å gå veien om digitalkameraet. Du kan også plugge i minnepinner og spille av MP3- og DivX-filer.

Av innganger finner du to SCART, en VGA, en DVI, en HDMI, en S-video og to komponent.

Mer informasjon og flere bilder finner du her.

Kilde: Pressemelding

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer