WOW-laptop på eBay

Her er auksjonen WOW-spillere vil sloss om å vinne.

Fikk livet ditt mening da Burning Crusade til World of Warcraft ble sluppet i forige uke? Du er ikke alene. Den mye omtalte utvidelsespakken selger nemlig i bøtter og spann. Her kan du se bilder fra lanseringsfesten i Oslo!

LES OGSÅ:

WOW-PC.

Dell smir mens jernet er varmt og auksjonerer nå bort en World of Warcraft-utgave av den bærbare datamaskinen XPS M1710. Det har blitt laget kun to eksemplarer av laptopen, og begge er signert av Dells grunnlegger Michael Dell og Rob Pardo fra Blizzard.

Noen tekniske spesifikasjoner er selvfølgelig på sin plass: Laptopen er utstyrt med en prosessor av typen Intel Core Duo på 2,33 GHz. Harddisken har en størrelse på 100 GB og RAM er oppgitt til 2 GB. Skjermkortet er et NVIDIA GeForce Go 7950 GTX med 512 MB minne.

Men det er jo selvfølgelig på grunn av den lekre WOW-illustrasjonen på fremsiden at du kjøper laptopen, og ikke på grunn av prosessorkraft eller andre detaljer.

Selges på eBay.

Du slipper å ta lang pause i spillingen for å kjøpe den WOW-inspirerte laptopen. Det er bare å trykke på denne lenken og legge inn bud. Prisen ligger i skrivende stund på 5.100 dollar og 4.300 dollar. Dell lover at alle inntekter vil gå til humantiære formål.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: bornrich