We've created a monster!

Monster Central Home Theater and Lighting Controller 300. Du husker nok ikke navnet, men du kommer til å huske hva den gjør.

Flytt vasen lenger til høyre. Zapp. Få katten til å male, fyr opp peisen. Zapp. Demp lyset, skfit kanal på radioen, få kona til å gå ned i spagaten med minimal innsats og minimal bekledning. Zapp.

LES OGSÅ:

Fjernkontrollene har fortsatt et stykke å gå før akkurat det scenariet er virkelighet, men med Monster Central Home Theater and Lighting Controller 300 (det er ikke vi som lager disse navnene) har vi kommet enda litt nærmere.

Gjør alt.

Den kan naturligvis kontrollere absolutt alle apparatene dine i stua, og den kan selvfølgelig programmeres til å gjøre flere ting ved hjelp av ett tastetrykk. På samme måte som Logitechs kritikerroste fjernkontroller konfigureres den via et web-basert grensesnitt, slik at databasene hele tiden er oppdatert med de siste produktene.

Ettersom den kan det meste, kan den også kontrollere dimmere og svitsjer, som lysene i stua eller soveromsbelysningen. Det siste kan være fint hvis du ønsker å gjøre en svært diskret entré etter litt for mange julebord i november.

Tidskontroll.

Monster-kontrollen kan også mates med tidsbestemte handlinger, nyttig hvis du for eksempel ønsker å skru lysene i stua og TVen av og på mens du er på ferie, for å skape inntrykk av at hele familien lever som vanlig selv om det ser litt tomt ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De retningsforvirra vil sette pris på at en ikke behøver holde fjernkontrollen mot det en kontrollerer, og den vil dessuten sende strålene sine gjennom vegger, tak og møbler ved hjelp av den inkluderte MCC Omnilink-extenderen.

Enkel i bruk.

Ifølge produsenten skal dette monstrøse produktet være så enkelt å bruke at både "barn og barnevakter" kan plukke den opp uten trening. I den påstanden ligger det også en påstand om at barnevakter er som barn, men vi skal la være å plukke opp tråden.

Du har allerede gjettet at Monster Central Home Theater and Lighting Controller 300 ikke er billig. Noen må jo betale for at produktbrosjyrene blir én side lenger på grunn av det lange produktnavnet, og det er deg. Fjernkontrollen koster 599 dollar, eller snaue 4000 kroner.

Kilde: Gizmodo