Wallfa deler og forener samtidig

Perfekt for humørsyke kjærester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De oppvakte har allerede sett at navnet på denne sofaen, Wallfa, er en elegant sammenslåing av to ord, "wall" og "sofa". Her har blant annet StatoilHydro noe å lære, for hva var egentlig galt med Hydroil eller Statro?

LES OGSÅ:

I et boligmarked som består av mindre og mindre leiligheter, men flere og flere midlertidige kjærestepar, bør Wallfa være perfekt.

Høyt henger dem.

En høy vegg skiller sofaens to sittegrupper fra hverandre, slik at kjæresteparet på gode dager kan sitte sammen på ene siden og holde hverandre i hendene, samtidig som for eksempel bikkja ligger på andre siden (den stinker) - mens de på onde dager (vi følger Bibelen nå) kan sitte på hver sin side og tenke på hva de har gjort.

Vanligvis betyr det at begge sitter og tenker at kjæresten er den største idioten verden har sett siden han amerikanske fyren invaderte det landet der nede i hvor-det-nå-var, mens de samtidig ikke er helt klar til å gi opp frynsegodene som følger med et fast forhold.

Tynt.

Når begge føler seg klar til å tilgi, eventuelt få en unnskyldning, kan de forsiktig begynne å flørte med hverandre gjennom den tøytynne veggen.

Ah ... er ikke ekte kjærlighet vakkert?

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent, men hvis den noengang blir satt i produksjon kommer den til å selge som varmt hvetebrød hos Ikea, ikke minst under oppkjøringen til julaften og i perioden etter sommerferien.

Kilde: Spluch

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!