Vri 30 grader - slipp haka på gulvet

Dette spisebordet er for godt til å være sant.

I all verden. Vi var klar over at treklokka vi klarte å skjære ut i sløyden i sjette klasse ikke var all verden, i tillegg til at opptil flere vesentlige lemmer forsvant fra fire medelever fordi vi tok i bruk den store saga uten å spør læreren.

LES OGSÅ:

Men dette fantastiske bordet - det slår det meste.

Motsatt av festbrems.

Fletcher Capstan Table kan forandre seg fra et hverdagsbord til et festbord omtrent like raskt som du klarer skifte kjøreretning når du ser ordet tilbud utenfor massasjeinstituttet din lokale jernvarebutikk. Rundt fire sekunder, med andre ord.

Ved å dreie bordet 30 grader utvides kapasiteten med hele 73 prosent, eller fra 1.9 meter i diamater til 2.5 meter. I mer praktiske termer betyr det at du får plass til drøye 12 personer på nyttårsaften, mot seks personer når bordet befinner seg i "lukket" stilling - alt mens bordet forblir rundt gjennom hele prosessen.

Presisjonsarbeid.

Bordet er resultatet av flere års utvikling, noe som ikke er spesielt vanskelig å forstå når du ser den imponerende videoen under. Vi kan nesten høre lyden av all banningen og svertingen som har blitt slengt rundt i rommet underveis, etter hvert som det ene forsøket etter det andre på å få delene til å passe sammen med millimeterpresisjon mislyktes.

Hvert eksemplar av Fletcher Capstan Table er håndlaget og nummerert, to ord som alltid ender opp med å koste kjøperen tusenvis på tusenvis av kroner.

Trykk på PLAY på videoen under for å se et av de peneste stykkene ingeniørkunst siden den første månelandinga.Trykk her for flere utrolige dingser!

Kilde: Techeblog