Vi er fan av Bed Fan

Sengekjøling til hete netter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sommeren er fin, den, men for guds skyld la oss sove gjennom julinatta uten å måtte svette oss gjennom mareritt om flammeinferno, skjærsilden, gjenglemte kokeplater og stekeovner som ikke lar seg skru av.

LES OGSÅ:

Soving om sommeren er ikke for pyser, men BedFan lover frelse fra nattlige hetetokter.

Stor fan.

Produktet er egentlig like selvfølgelig som et nys, men hakket mer behagelig.

BedFan plasseres ved den ene sengefoten, og blåser deretter kjølig luft mellom lakenet og dyna hele natt gjennom som om det stod en bodybuilderkjempe med overmenneskelig lungekapasitet der nede.

Dermed blir du kvitt all overskuddsvarmen som samler seg i senga, forutsatt at du ikke er én av de heldige som lever i et iskaldt ekteskap der alle tendenser til varme fryser til is på sekunder.

Støy?

Noen vil innvende at det er enklere å bare kaste dyna (og for så vidt også undertøyet), men det er som kjent ikke alltid nok. En romvifte kan også være et alternativ, men de lager gjerne for mye støy.

Glem heller ikke kvinner i overgangsalderen. Der sliter selv isblokker fra Nordpolen.

Hvor mye BedFan støyer vites ikke, men hvis produktet skal være liv laga bør det ikke lage så mye mer lyd enn pustingen fra en mygg. Hjemmesiden lover riktignok at den er "så å si helt stille", men Internettet lover så mye rart.

Veiledende pris er 100 dollar (uten frakt og moms), eller 500 kroner.

Kilde: Red Ferret

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!