Vektløs tar knekken på rastløs

Kan dette være stolen som får deg til å slappe fullstendig av?

Det finnes i hovedsak to måter å bli vektløs på: Den ene innebærer ufattelig høye summer som overføres fra din konto til NASAs representasjonskonto, mens den andre er enklere.

LES OGSÅ:

Gå opp til en av Britney Spears' enorme, mørke livvakter, prikk ham på skulderen, og si: Du er dum.

Det kan godt være at du vil gå fra vektløs til fullstendig tiltaksløs tilstand i løpet av sekunder, og det er fullt mulig du aldri mer våkner igjen. Men det er billig - alt du betaler er flybilletten til USA.

Stol på oss.

En mellomløsning er denne fantastiske stolen fra intet mindre enn en norsk møbelprodusent, Stokke - bedre kjent som mennene og damene bak Tripp Trapp-stolen, ansvarlig for at nitti prosent av norske barn burde hatt en lysende karriere som balansekunstnere foran seg.

Dessverre ble alle slukt av sosialdemokratiet.

Gravity Chair skal være det nærmeste du kommer en vektløs tilstand uten å måtte nedverdige seg til et av alternativene over. Du kan innta de aller fleste sitte-positurer du kan tenke deg, og sannsynligvis også noen du aldri hadde tenkt på.

Stolen er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger og stoff, men du må punge ut intet mindre enn 15 000 kroner for herligheten.

Kanskje det Spears-trikset ikke er så ille likevel?

Kilde: Gizmodo