Veggpryd for de frigjorte

Eller for de som vil jage bort pripne naboer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tapeten har fått mye fortjent tyn de siste årene, takket være 70 og 80-tallet hvor Folket brukte veggene sine til å begå grusomme forbrytelser mot fargespekteret.

LES OGSÅ:

Nå er den nesten borte, og vi er ikke så sikre på om tapeten vi her skriver om kommer til å sørge for noen renessanse. Det vil si, du heter ikke tilfeldigvis Tanya Hansen? Jenna Jameson?

Men så!

Ved første øyekast ser nemlig tapetene til kunstnerkollektivet aterlierblink ganske uskyldig ut. Det virker også troverdig at kunstnerne har vært inspirert av veggene til "våre bestemødre".

Ser du derimot nøye etter vil du oppdage at de blomster og rokokko-aktige mønstrene inneholder det mange barn vil beskrive som æææsj! og pappa, hva gjør du med mamma?!. Ganske riktig, for her dukker det plutselig opp en best of-samling fra kama sutra.

Stilartig.

Hvis Google har oversatt den franske nettsida riktig kommer Rendez-Vous-tapeten i to forskjellige stiler, men i mange forskjellige farger, hvorav flere ser ut som de er hentet også fra min bestemors voksendom.

Prisen er ikke kjent, men prisen for å klistre dem opp uten å sjekke med alle familiemedlemmene først er i høyeste grad kjent.

Kilde: Elisabeth fra DinSide Økonomi