Vannbad med noko attåt

Water Lounge er en helt ny måte å sitte på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lenestolen i stua har én fundamental svakhet: Den kan ikke bades i vann uten at noen begynner å klage over at "det der får vi aldri igjen på garantien".

LES OGSÅ:

Water Lounge gjør noe med denne fundamentale svakheten.

Grensesprengende?

Det er det japanske designfirmaet NOA Design som står bak konseptet, utviklet i nært samarbeid med det tyske baderomsfirmaet Hoesch.

Selv om pressemeldingen sier slike ting som at de "bryter grenser og tradisjoner, ignorerer konvensjoner, og mestrer myke overganger som du vil sette pris på", ser det hele unektelig innbydende ut. Sa jeg unektelig? Sa jeg innbydende? For hvis jeg høres ut som et interiørmagasin nå, så er det fordi jeg er simpelthen HENFØRT!

En glasskube pakker inn liggestolen, noe som er helt nødvendig når du legger merke til at den bader i vann.

Massasje.

Selve loungen måler 1.8 x 0.5 meter, og hviler på en dekorert metallbunn. Den har dessuten ergonomiske støttefunksjoner laget i akryl, og et luftmassasjesystem produserer bobler som flyter opp gjennom sprekkene i stolen, og optimaliserer velværen til nesten orgasmiske høyd ... ok, vi stopper der.

En 1.4 meter høy halogenlamp gir deg lys nok til at du klarer fullføre tegneserieneheftet du begynte på forrige måned, mens et svingbart metallbord kan brukes til "bøker eller en flaske champagne", selv om vi alle vet at du kommer til å legge fjernkontrollen der.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men alle verdens rikmenn og -damer kommer til å sørge for at denne blir satt i masseproduksjon raskere enn du kan si opsjonsavtale.

Kilde: Born Rich

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!