VAF SoundWall er svær

Glem de kjedelige seksjonene hos Ikea. Her er den du egentlig vil ha.

For en god stund siden måtte alle indie-rockband skru sammen de største gitarlydbildene som var fysisk mulig å prestere i et studio for å bli tatt på alvor. Tanken var at du, altså publikum, skulle vasse i så mye fuzz at du ble fullstendig lamslått, slik at du ikke hadde annet valg enn å underkaste deg det nye regimet.

LES OGSÅ:

Det var en fin tid.

Lyden av vegg.

VAF SoundWall kommer i så måte litt for seint til å treffe toppen på tidevannsbølgen, men det er likevel fullt mulig å få mye god surfing på vei ned.

Dette er nemlig seksjonen over alle seksjoner, fordi den stort sett bare består av høyttalere. Vinglassene som står i midten vil sannsynligvis knuse, eller i det minste skjelve så kraftig at de når den høye C før de sprekker, når musikken kommer på.

Spesialtilpasning.

Høyttalerne i hver blokk måler drøye 60 centimeter, mens de bare er cirka 13 centimeter dype. Det patenterte SoundWall-prinsippet består av tre moduler - én høyttalermodul, en såkalt Acoustic Treatment-modul, og én bassmodul.

Dermed kan blokkene også settes inn i andre sammenhenger enn seksjonen som er avbildet over, som for eksempel en heldekkende vegg. Hvis ikke den tanken gir deg gåsehud er supermanndrakten din for stram.

Kilde: Gizmodo