VAF SoundWall er svær

Glem de kjedelige seksjonene hos Ikea. Her er den du egentlig vil ha.

For en god stund siden måtte alle indie-rockband skru sammen de største gitarlydbildene som var fysisk mulig å prestere i et studio for å bli tatt på alvor. Tanken var at du, altså publikum, skulle vasse i så mye fuzz at du ble fullstendig lamslått, slik at du ikke hadde annet valg enn å underkaste deg det nye regimet.

LES OGSÅ:

Det var en fin tid.

Lyden av vegg.

VAF SoundWall kommer i så måte litt for seint til å treffe toppen på tidevannsbølgen, men det er likevel fullt mulig å få mye god surfing på vei ned.

Dette er nemlig seksjonen over alle seksjoner, fordi den stort sett bare består av høyttalere. Vinglassene som står i midten vil sannsynligvis knuse, eller i det minste skjelve så kraftig at de når den høye C før de sprekker, når musikken kommer på.

Spesialtilpasning.

Høyttalerne i hver blokk måler drøye 60 centimeter, mens de bare er cirka 13 centimeter dype. Det patenterte SoundWall-prinsippet består av tre moduler - én høyttalermodul, en såkalt Acoustic Treatment-modul, og én bassmodul.

Dermed kan blokkene også settes inn i andre sammenhenger enn seksjonen som er avbildet over, som for eksempel en heldekkende vegg. Hvis ikke den tanken gir deg gåsehud er supermanndrakten din for stram.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo