Uten en tråd ...

... hvis du forstår hva jeg mener.

Strengt tatt er dette kanskje ikke en sak for offentligheten. Vi kan høre lyden av plutselig og intens hjerneaktivitet fra nittifem prosent av landets testosteronfylte gutte-tenåringer på mils avstand, og alle dusjer som disse er i kontakt med eller i nærheten av bør sannsynligvis evakueres så snart som mulig.

LES OGSÅ:

Fanger deg med radio.

The Shower Mirror Security Camera framstiller seg selv som et sikkerhetskamera. Det har innebygget FM-radio, som forfører stakkaren i dusjen til å tro at alt er fint. Makan til utspekulert manøver, ettersom alle vet at noen minutter med småpludring på P1 er nok til å bedøve sansene selv på de mest kyniske av oss.

Badespeilet har altså også innebygget videokamera og en trådløs sender, som flikker signalet videre til en USB-mottaker som settes i PCen.

Øh - sikkerhet?

Vi har ett spørsmål: Hva er det som skjer på badet som utgjør en sikkerhetsrisiko?

Hvis du har eksklusive badehåndkler og en kleptoman tante på besøk kan vi så vidt se poenget, men den videoen vil sannsynligvis være så ubehagelig at du må stikke ut øynene dine etter at du har sikret deg ti minutter med "bevismateriale".

Speilet koster rundt 1800 kroner, og hvis du har helt spesielle behov og ikke er redd for å sette navnet ditt på et bestillingsskjema som helt sikkert overvåkes av amerikanske myndigheter, kan det bestilles her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo