Underbed Lift er din sengekamerat

Kan det bli så mye mer elegant enn dette?

Den mye omtalte Wife Acceptance Faktoren (WAF) har én innebygget svakhet: Den dreier seg først og fremst om hva som tillates i stua, og ikke så mye om hva som tillates i soverommet.

LES OGSÅ:

Og, nei, det er ikke kama sutra vi snakker om nå.

Grunnen til at soverommet foreløpig har blitt holdt utenfor diskusjonen, er sannsynligvis fordi de fleste menn anser området som fortapt. Helt til nå.

Et stykke kunst.

Underbed Lift er en konstruksjon så vakker og så praktisk at den burde kunne males som fresco i taket på et italiensk kloster.

Den kan enkelt gjemme bort en flat-TV på opptil femti tommer under senga, og det uten at du behøver gjøre annet enn å trykke på en knapp.

Konstruksjonen har også plass til ekstrautstyr som DVD-spiller, subwoofer, surround-receiver, og høyttalere, avhengig av størrelsen på senga.

Under et minutt.

Fra du trykker på knappen til flat-TVen er framme i friluft går det 45 sekunder. Du bør med andre ord være ute i god tid hvis du tilhører den delen av menneskeheten som får svettetokter hvis de går glipp av de første sekundene av Dagsrevyen.

TVen kan enkelt roteres på sokkelen, slik at du kan se på TV hvor som helst i rommet - inkludert fra toalettet eller badet hvis du har fri sikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Out of sight, out of ...

Og best av alt: Hele anlegget er ikke synlig for det blotte øye når det ikke er i bruk, noe som utgjør det vesentligste punktet på WAF-kontrakten.

Men ikke tro oss, se videoen og tro hva du ser:

Selskapet som står bak Underbed Lift, MK 1 Studio, har spesialisert seg på å lage løsninger for de beskjedne teknofile, de som ikke ønsker å vise fram alt stæsjet de eier - bare bruke det. Du kan ta en titt på flere slike varianter her.

Trykk her for flere snacksy flatTV-møbler!