Ultra er bedre enn mega

Dette nye web-kameraet vil helt sikkert gjøre det bra hos deiligst.no-generasjonen.

Amerikanerne har et fint uttrykk for fenomener som nærmer seg virkeligheten med så stor realisme at det knapt er mulig å se forskjell på hva som er virkelighet, og hva som bare er et bilde av den.

LES OGSÅ:

True-to-life, heter det, og siden det er like markedsføringsvennlig som en blondine og en bikini, har Logitech naturlig nok adoptert det for å beskrive sitt aller siste og aller ypperste web-kamera.

Lyssterkt og klart bilde.

QuickCam Ultra Vision tilbyr dobbelt så klart bilde som konkurrende produkter (hevdes det), godt hjulpet av et, i denne sammenheng, stort og lyssterkt glassobjektiv. Internett-tjenester som foregår i mørke rom (dere vet selv hvem dere er) vil dermed ha ekstra stort utbytte av Logitechs nyvinning, men også vanlige folk med vanlige hensikter vil ha glede av økt lysfølsomhet og skarpere bilder.

Sensoren på kamera er riktignok ikke større enn 1.3 megapiksler, men støtte for høydefinisjons-video gjør at du kan ta opp video i langt bedre kvalitet enn tidligere.

Tror vi.

Begrepsforvirring?

Ut fra Logitechs pressemelding kan det nemlig virke som om elektronikkprodusenten har blandet sammen begrepene, ettersom de bruker den angivelige HD-oppløsningen for å demonstrere at videoen kan tas opp og ses i widescreen. Det er en pussig formulering, og vi har blitt påført kraterdype klømerker i hodebunnen etter flere minutters grubling.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kameraet ser uansett fabelaktig ut, selv om ingen av de virtuelle vennene dine vil være i stand til å se det over nettet, og vil koste nærmere tusenlappen når det lanseres i USA og Europa i begynnelsen av august.

Les hele Logitechs pressemelding her.