TurboChef er ny sjef i kjøkkenet

Her går det unna.

Sjefen på kjøkkenet er deg. Noen, og vi skal naturligvis ikke nevne navn på denne noen, vil kanskje mene noe annet, mye fordi du klarte å svi potetene fast i bunnen av vannkokeren - og fordi du laget oppskriften etter et tegneseriehefte som du trodde var kokeboka.

LES OGSÅ:

Hvem bryr seg. Det viktigste er at det går unna, og det gjør det sannelig med TurboChef 30" Double Wall Speedcook Oven. Ikke å si det, men å bruke den.

Fast food.

Produsenten lover at den vil tilberede vanlig mat opptil femten ganger raskere enn konvensjonelle ovner ved hjelp av deres patenterte Airspeed Technology. Denne teknologien er veldig kort sagt en avansert måte å distribuere varmluft rundt i ovnen, ved å sende bølger av den fra topp til bunn med høy hastighet.

Denne høyhastighetslufta passerer gjennom en røremekanisme, gjemt i toppen av ovnsrommet, for å garantere at maten steikes jevnt og ikke ser ut som grandisen du satte på da du kom hjem klokka 04:10.

Dæven, han skjeggete brannmannen var sur!

Resirkulering.

Lufta varmes opp på ny idet den passerer gjennom et varmeelement, før et dobbelt sett med blåsere resirkulerer lufta tilbake igjen til ovnsrommet. Hele prosessen bistås av mikrobølger når det trengs.

Et elegant grafisk grensesnitt gjør at du knapt merker at du beveger deg fra Internett til en matovn, og det skal angivelig være så enkelt i bruk at du ikke behøver å konferere med manualen mens du står midt i entrecoten.

Det finnes sju forhåndsinnstilte hurtigmatvalg, men skulle du være en av dem som like å gjøre alt selv kan du genialt nok lagre favorittinnstillingene dine som en slags bokmerker i en egen meny.

TurboChef er din for litt mer enn 50 000 kroner.

Kilde: Born Rich