TREdemølle for TREginger

Hvis ikke du kan komme deg på trening, må treninga komme til deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tredemølla er for noen like fristende som et iskaldt bad, utrevne negler, økt dokumentavgift og skraping på tavla med de samme neglene som ble revet ut tidligere i setningen - samtidig.

LES OGSÅ:

Denne saken kan bli i overkant sterk for dem.

Gå det av deg.

Walkstation er et morsomt ordspill på workstation, eller arbeidsstasjon hvis du fortsatt snakker norsk, som helt sikkert ikke er fullt så morsomt å bruke.

Tredemølla er smeltet sammen med en arbeidsterminal, slik at du både kan slave for helsa og for sjefen mens du tråkker deg gjennom en enda en lang arbeidsdag. Hva skjedde med sekstimersdagen?!

Mølla er laget av kontormøbelprodusenten Steelcase, men den er egentlig ikke laget for at du skal holde 100-meter-tempo, mer søndagstur i skogen samtidig som du tråkler deg gjennom mailen.

Selv lite er bra.

Dr. James Levine fra legelinikken Mayo Clinic, som har vært med å utvikle Walkstation, påstår at kontormennesker kan øke kaloriforbrenningen selv ved hastigheter så lave som 1.6 km/t, som ifølge våre beregninger er like langsomt som en skilpadde i dvalemodus på vei mot matskåla.

Men, alvorlig talt, ville ikke denne mølla vært perfekt på et treningssenter? Istedenfor å fylle hjernen med dødtfødt føde fra MTV, kan en heller surfe mens en spurter, og det etter underholdning en har valgt ut selv.

Jeg tror vi er inne på noe.

Prisen på Walkstation er rundt 35 000 kroner.

Kilde: Sci-Fi Blog

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!