Tre proffe LCD-skjermer

Sonys proffskjermer er ikke til å spøke med.

Sony har lansert tre nye LCD-skjermer i sin Luma-serie. Samtlige kommer i bredformat og er utstyrt med Sonys ChromaTru Color Processing-teknologi. Hvis du bruker skjermene til å spille med har du kastet bort alvorlig mye penger, for disse tre mener business, og er ment for blant annet videoprodusenter og de som jobber i filmindustrien.

LES OGSÅ:

På fremsiden av skjermene har du enkel tilgang til innstillinger som kontrast, fargemetning og lysstyrke. På baksiden finner du heftige tilkoblingsmuligheter som HDMI og komponent.

Tøffest i klassa.

Den mest eklsusive modellen har en størrelse på 24-tommer og går under betegnelsen LMD-2450W. Skjermen har en oppløsning på 1920×1200 piksler og støtter 1080p-signaler vi DVI. Sony har ikke offentliggjort noen pris enda, men regn med å måtte betale minst 4000 dollar.

LMD-2030W er fysisk mindre med en størrelse på 20-tommer. Oppløsningen er oppgitt til 1680 x 1050 piksler. Skjermen kommer med blant annet HDMI-og komponent-inngang og er spesielt utviklet for å kunne kombineres med HDV-kamera. LMD-2050W er også en 20-tommer med oppløsning på 1680 x 1050 piksler, men utover det har den likheter med toppmodellen.

Alle tre modellene skal bli tilgjengelig i løpet av mai.

Kilde: bornrich