Transport transporterer deg innover

Alle bør slappe av en gang i blant.

- Jeg satte meg på en måte ned og mediterte, og sola skinte på meg, og jeg var pakket inn i lys. Og jeg hadde en følelse av at ting utvidet seg, av å være helt til stede i øyeblikket - en slags transeliknende tilstand.

LES OGSÅ:

Neida, dette er ikke en sjekkereplikk fra et møte i scientologikirken - det er Alberto Frias som snakker med New York Times om hvordan han fikk idéen til Transport som du ser på bildet over.

Transportetappe.

Han er noe så kuriøst som en arkitekt fra Las Vegas, og har laget Transport for å hjelpe deg og meg å finne-oss-sjæl-på-en-måte.

Denne kuvøseliknende og eggeformede senga er laget av glassfiber, og har dessuten innebygde høyttalere og blinkende, musikk-synkroniserte lysdioder som skal få deg så sanselig forvirra at du blir usikker på om du befinner deg i drømmeland eller i din egen kjipe leilighet.

Indre blikk.

Frias hentet inspirasjon fra menneskeøyet da han satte igang med prosjektet for rundt fire år siden, noe kan som kan stå som en fin metafor for den det indre synet du helt sikkert får etter å ha sovna i Transporter med musikken og lysene på.

Basismodellen ligger på rundt 65 000 kroner, men blir dyrere hvis du vil ha flere lys på innsiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og alle vil selvfølgelig ha flere lys.

Kilde: Born Rich og New York Times