Transparent lyd

Velvodyne er et litt for mykt og fløyelsaktig navn på en monster-subwoofer.

Hvis ikke det velter noen lamper og knuses noe nips når du slapper av med en elendig actionfilm på søndagskvelden, gjør du noe galt. Veldig galt. Enn så lenge er det ikke straffbart, men gi oss et par måneder med lobbyvirksomhet i EU-parlamentet så skal vi se om ikke det blir forandringer.

LES OGSÅ:

Du mangler nemlig bass. Mye bass.

Digitalt.

Velodyne DD-10 er en digital subwoofer som kan tilføre hjemmekino- eller stereoanlegget så mye som 1250W (kontinuerlig effekt) med drønn, eller hele 3000W toppeffekt. Det siste er det like sannsynlig at du oppnår som å klatre opp utsida på Oslo Plaza uten sugekopper, så ta det med en klype salt.

Suben kommer i en gjennomsiktig utgave, som gjør at du enkelt kan framstille den 26 kilo tunge mini-kolossen som et uuudmerket designmøbel fra en viduuunderlig liten butikk i en av Paris' sidegater.

Ordbok?

DD-10 kan ellers skilte med et patentert, akselerometer-basert High Gain Servo-system, åttebånds intern grafisk og parametrisk equalizer, klasse-D digitalforsterker, doble tandemstemmespoler og en kevlar-forsterket driver.

Vi kunne like gjerne sagt at suben hadde kvadruple furalvekter og innebygget tandrometer med energifusal på baksiden, men til de fire prosentene som forstår hele avsnittet over bukker og neier vi. Ja, vi kan godt neie.

Velodyne-høyttaleren kan fjernkontrolleres via en inkludert fjernkontroll, mens en RS232-port gjør at den også kan kommunisere med surroundforsterkeren din.

I tillegg til den transparente finishen fås DD-10 også i svart pianolakk og, for en ekstra penge, kirsebær og lønnetre.

DD-10 koster rundt 22 000 kroner.

Kilde: T3