Trådløs plasmaskjerm

Samsung synes ledninger er noe herk.

Trådløse flatskjermer er ikke et nytt fenomen, men det er ikke akkurat hverdagskost heller. Derfor ble vi ganske så fasinerte da vi kom over Samsungs trådløse gigantskjerm på CES.

LES OGSÅ:

Den 50-tommer store plasmaskjermen er avhengig av strømkabel, men utover det kommuniserer den trådløst med alt fra DVD-spillere til datamaskiner. Praktisk!

Dette er mulig ved hjelp av den trådløse standarden 802.11n, som er så kjapp at selv HD-signaler kan overføres uten problemer.

Systemet består av en liten boks (sender) som kommuniserer trådløst med TVen. Alt du trenger å gjøre er å plugge utstyret til senderen og stue alt sammen inn i et skap. Vips har du en flatTV så godt som fri for ledninger som henger og slenger.

Løsningen er ikke bare et estetisk løft til stua. Det blir også enkelt å bytte mellom enhetene som er koblet til, siden du ikke trenger å styre og kave med ledninger på baksiden av TVen.

Vi har ikke klart å finne noen pris på plasmaskjermen, ei heller når vi kan forvente å finne den i butikkhyllene, men vi tipper den kommer til å koste relativt mye.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!