Trådløs musikkstreamer fra Sony

Hvis du fortsatt ikke har kastet ledningen fra PCen til stereoanlegget er det sannelig på tide.

Trådløse musikkstreamere var en av fjorårets slagere, og trenden ser ut til å fortsette. Nå vil også Sony vil være med på leken. Under årets CES-messe lanserte produsenten Vaio WA1, en boks som spiller musikk trådløst fra datamaskinen din.

LES OGSÅ:

Glatt som silke.

Det første vi merker oss med Vaio WA1 er designet. Sony har gått for et LG Chocolate-inspirert design med glatt og trykkfølsom overflate. En slik løsning ser unektelig bra ut, men problemet er at boksen suger til seg fingeravtrykk som en svamp.

Systemet er utstyrt med en liten skjerm som gir deg oversikt over hva som spilles og som lar deg bla i musikksamlingen.

WiFi.

Vaio WA1 er i likhet med sonos utstyrt med WiFi slik at du kan koble systemet opp mot det trådløse nettet ditt. Dermed kan du hente musikk fra datamaskinen uten å være avhengig av ledninger.

Du kan styre musikken fra sofakroken via en enkel fjernkontroll.

Radio med begrensninger.

Blir du lei av musikksamlingen din kan du lytte til internettradio. Dessverre har systemet restriksjoner for hvilke kanaler du kan lytte til, noe som er relativt unødvendig i disse dager.

Siden Vaio WA1 er utstyrt med et integrert minne på 128 MB og fire timers batteritid, kan du ta den med deg ut i parken om sommeren og plage alle i nærheten med musikksmaken din.

Systemet støtter lydformatene ATRAC, AAC, WMA og MP3.

Vaio WA1 vil ha en prislapp på rundt 350 dollar når den dukker opp senere i år.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde: engadget