Teppe med ekstra god respons

Gir riktig feedback på riktig bevegelse.

Kjæledyr har en lei tendens til å være veldig fornøyd i ene øyeblikket, før de biter hånda som forer dem i neste øyeblikk. At det går an å være så utakknemlig!

LES OGSÅ:

På en såkalt stoff-messe i Omotesando, Japan, lanserte Panasonic forrige helg et såkalt "No-Constraints Carpet", som ikke bare er et elendig navn på et veldig rart produkt, men også noe som kan revolusjonere kjæledyrmarkedet. Kremt.

De runde teppene er laget av falsk pels, og har innebygde varmeelementer som reagerer på berøring. Det som gjør dem ekstra smarte er at de bare varmes opp på det stedet hvor du stryker og kjæler med dem, akkurat som katten, hunden og, eh, kona.

Naturtro?!

En rekke squishy (det ordet lar seg ikke oversette på en god måte) kontrollsvitsjer modellert etter favorittkjæledyret ditt sine poter er ment å simulere huden på en slik måte at berøringen føles naturtro. Er det bare vi som synes ting blir litt i overkant ekle her?

Som en ser av bildet over kan også de runde teppene danderes over sofaen og stueteppet på en slik måte at Sigourney Weaver ville trodd hun befant seg på settet til "Aliens 5"-filmen.

Teppene kommer i to størrelser, 1.5 og 7 meter, og er tilgjengelig i hvitt, brunt og en slags svart-hvitt. Prisen er foreløpig ukjent.

Kilde: Pink Tentacle