Teddybjørnen er ikke det du tror

Men viktigere: Den er heller ikke det barnevakta tror.

En skal ikke tro alt en ser på film, men hvordan kan en ikke tro på Rebecca De Mornays sosiopatiske barnevaktoppførsel i "Hånden som rører vuggen"? Finnes det noen grunn til å stole på den tilsynelatende uskyldige 15-åringen som passer lille Lars når Hollywood helt klart har vist at hun i neste øyeblikk kan lage stuing av marsvinene i kjelleren?

LES OGSÅ:

Neppe.

Ser det meste.

Derfor bør du snarest skaffe deg et par uskyldige teddybjørner, som for eksempel Ole Brumm og Tigergutt.

Bortsett fra at akkurat disse utgavene ikke er spesielt uskyldige. Hver teddbybjørn har blitt tvangsforet med et trådløst Sony-kamera, slik at alle bevegelsene barnevakten gjør fanges opp så lenge privatdetektiv Brumm og Tiger er i nærheten.

Den trådløse mottakeren kobler du sammen med for eksempel videoopptakeren din i stua, og selv om batteritiden på teddy-kameraet er begrenset til fem timer burde det være nok til å få med seg de tre minuttene hun bruker på å dirke opp barskapet og bytte ut vodkaen med vann.

Innsyn.

Kameraet har en 0.33 CCD bildesensor, er lyssterkt nok til å fungere med dunkel belysning, og har en synsvinkel på 70 grader.

Men det vi vil vite er: Kommer Ole Brumm og Tigergutt til å krangle om å stå nærmest når barnevakta begynner å råkline med typen hun snek inn kjellerveien?

Et komplett overvåkingssett koster rundt 2000 kroner (uten frakt og moms).

Kilde: Hidden Spy Cameras