Tastedritt er noe møkk

Renholdsarbeidet for tastaturet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har i lang tid vært kjent at tastaturet som tilhører PCen eller Macen din er skitnere enn tankene til en 14-årig gutt som akkurat har oppdaget hva Google egentlig kan brukes til. Sagt på en litt mer folkelig måte: Det inneholder mer dritt enn dosetet ditt.

LES OGSÅ:

Sveitserne er et renhårig folkeslag, har vi hørt, og denne møkkaløsningen skal gjøre søplejobben du vanligvis overlater til kluten og såpa.

Klump.

Cyber Cleans formel består av en blanding av klebrighet og elastisitet, som gjør at den gule klumpen synker lukt ned i de små krinkelkrokene på tastaturet som ingen helst vil vite noe av.

Samtidig som den graver seg ned i dybden, behandler den også overflaten på tastene med det samme desinfiserende middelet.

Tung.

Cyber Clean ser like morsom ut å leke med som de gamle boksene med grønt liksomsnørr som jeg husker vi hadde det veldig festlig med på 80-tallet, med den forskjellen at førstnevnte faktisk er nyttig.

Den 80 kroner dyre og halvt kilo tunge klumpen kan også brukes på annen elektronikk, for eksempel digitalkameraet ditt, men vær forsiktig med å bruke den på din bedre halvdel uten å spørre om lov først.

Kilde: Boing Boing Gadgets