Tastatur med hjerterom

Tastatur med hjerterom

Tar knekken på rotete skrivepulter.

Publisert

Det sies at en rotete kontorpult er en sikker indikasjon på et rotete hode. Vi liker å tro at en rotete kontorpult er et tegn på at hodet er så opptatt med viktige ting at arbeidsredskapene må lide, og plasseres etter hittil ukjente arkiveringsprinsipper.

Liker du derimot å ha orden i sakene kan dette tastaturet ha noe for seg.

Underverk.

Det ser mistenkelig ordinært ut på utsiden, men det åpner seg en magisk verden full av små eventyr og dverger som snakker baklengs når du åpner lokket.

Under tastene skjuler det seg nemlig lagringsplass til nitti prosent av det du har liggende rundt PCen; CDer, binders, notat og post-it-blokker, blyanter og andre primitive kontorredskaper som ikke ville sett fremmed ut i 2001 kan enkelt stues bort på et område som før var forbeholdt tastaturet alene.

Smart.

Gammeldags.

Vi er litt skeptisk til at tastaturet bare støtter den prehistoriske PS/2-standarden, og at det blant annet skrytes av støtte for Windows 98, et operativsystem som i dag er elleve år gammelt.

Det kan godt være at tastene stinker, men hva forventer du egentlig for 300 kroner?

Du kan se en animert GIF av tastaturet her, mens du kjenner nittitallsvinden stryke deg forsiktig over pannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer