TakaraTomy's Issho Ni Nenne

Er det lengden på produktnavnet som får babyen til å sove?

Det er ditt valg: Lange, meningsløse turer rundt i stua mens du visker enda mer meningsløse lyder inn i øret på den grufullskrikende babyen, lyder som du tror er babyspråk, men som for den minste egentlig betyr ting som "trollet ligger under senga" og "husk at du er dødelig"?

LES OGSÅ:

Tøy - og tøys?

Eller Issho Ni Nenne, en Disney-inspirert tøyfigur som ifølge denne svært troverdige demonstrasjonsvideoen får babyen til sove på nøyaktig ni minutter og 45 sekunder?

En innebygd digital avspiller sender ut beroligende lyder som består av autentiske opptak gjort inni (en) mammas mage. Det betyr litt skvulping der, litt, eh, luft i magen her, og i det hele tatt lyder som babyen allerede har hørt og lært å elske i ni måneder, før noen dro den ut i friluft.

På an igjen.

Hvis den utakknemlige babyen bryter ut i gråt en time etter at den sovnet, vil en sensor i tøyfiguren plukke opp lyden og nok en gang begynne avspillingen av lydsporet som er like beroligende som en cocktail bestående av Paracet, Ibux og New Age-musikk skrudd opp til 11.

Alt dette kan føre til spørsmål som "hvor var du da jeg var liten, pappa?" ti år seinere, men da svarer du bare "det var faktisk meg, men jeg har forandret meg en del siden den gang".

Artikkelen fortsetter under annonsen

Babyer husker som kjent ingenting uansett.

Issho Ni Nenne koster rundt 300 kroner.

Kilde: Engadget