Ta den ring og la den ligge

Innbruddstyvene skal få brynt seg på denne CD-boksen. Hvis de i det hele tatt legger merke til den.

Vi mener å ha vært til stede i kåken til P Diddy eller Dad Piddy eller Kiddy P en gang i tiden, men vi ble så blendet av alt blinget som lå og fløt rundt om i leiligheten at vi ikke husker annet enn et sterkt, hvitt lys. Det kan selvfølgelig ha vært en nær-døden-opplevelse etter å ha vært ett tall unna full pott i Lotto, men vi forteller bare det vi husker.

LES OGSÅ:

Verdifull.

Hvis du har en litt mer beskjeden mengde med smykker, kontanter og andre verdisaker liggende i huset, og ikke stoler på bankene fordi de hver uke rapper mer penger fra kontoene til nordmenn enn den samla investeringen i oljefondet (dette har vi fra sikre kilder ved flere gamlehjem i byen), kan denne geniale liksom-CD-boksen være verdt en kikk.

CD Diversion Safe bygger på det gamle utgravingsprinsippet fra bøkenes verden, der for eksempel Norges Lover, eller andre tykke bøker som aldri blir lest, uthules og brukes som lagringsplass.

Tykk nok?

Legg stæsjet ditt i den fem centimeter tykke 5CD-boksen, sett den i CD-hylla, og alt en innbruddstjuv vil tenke når han går forbi CD-samlinga di er "himmel og hav - er det mulig å ha så dårlig musikksmak?".

Sørg likevel for å tilpasse boksen til resten av CDene. Hvis de uønska nattegjestene ser fem Garth Brooks CDer sammen med japansk kunstmusikk og hele diskografien til Kraftwerk, kan det godt være at de legger to og to sammen.

Tyver hadde tross alt matematikk på barneskolen, de også.

Safen koster rundt 250 kroner (uten frakt og norsk moms) og kan bestilles her.

Kilde: Oh Gizmo!