Suissa Enlighten er en åpenbaring

Suissa Enlighten er en åpenbaring

Hører hjemme i et museum for samtidskunst.

Publisert

Det canadiske selskapet Suissa har spesialisert seg på å lage PCer for de såkalt øvre samfunnslag, og de er blant annet veldig glad i eksklusivt tre.

Det gir seg utslag i fantastiske kreasjoner som datamaskinen du ser på bildene over og til venstre.

Opplysningstid.

Modellnavnet Enlighten virker svært passende, for her har Suissa virkelig funnet opp PC-kassen på ny. Og vi føler oss svært opplyst.

PCen er bygget rundt et microATX-hovedkort, som tar mindre plass enn et standard hovedkort.

På innsiden finner du også en Intel Quad-core-prosessor (eller en AMD X2 6400+ hvis du tilhører den leiren), et Nvidia 8800GTX eller ATI Radeon HD2900XR grafikkort, 4GB internminne, DVD-brenner, og hele 1000GB harddisk-kapasitet.

Veldig, veldig dyr.

Strømforsyningen er gjemt i den firkanta boksen festet til pleksiglasset som "deler" PCen i to, og er så diskret at en person som kremter på biblioteket til sammenlikning høres ut som et overgrep mot et helt land.

Prisen er minst like vanvittig som resten av kassen. 86 000 kroner må du ut med for å bli medlem i klubben som står oppført som Hodeløs Pengebruk i Brønnøysundregisteret.

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer