Styr badekaret fra stua

Hvorfor gjøre ting manuelt når det kan gjøres automatisk?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere har vi skrevet om den omvendte saunaen kalt The Snow Room, som ble vist fram på ISE-messen i Amsterdam. I tillegg til å komme med småsyke forslag som dette, var det også noen som hadde et par produkter som ser hakket mer brukbart ut.

LES OGSÅ:

Man skulle kanskje ikke tro at elektronikk så nært et badekar var en god idé, men Bath-O-Matic får oss imidlertid til å komme på andre tanker.

Helautomatisk.

Kort sagt er det en automatisk badekarfyller. Lengre sagt er det en automatisk badekarfyller som også passer på at vannet er passe temperert, at dybden på vannet er passe og at proppen i karet er som den skal være.

I tillegg kan du styre bobler og lukter fra displayet, slik at du kan ligge i akkurat det gloheite karet med appelsinlukt du alltid har drømt om.

Ikke billig.

Systemet kobles opp til AMX- og Creston-system, og har en berøringsfølsom skjerm hvor du kan styre alt av små detaljer. De lover også at systemet passer til både nye og gamle badekar. De lover dog ikke en brukervennlig pris, og systemet går for 8 000 dollar (drøye 43 000 norske kroner).

Men hvis du er en gal badeentusiast som har lett etter den perfekte badeopplevelsen siden du var liten: Her har du sjansen. Vi advarer om en latterlig dårlig hjemmeside, men vi håper imidlertid at produktets kvalitet ikke lider av de samme manglene.

Kilde: Luxury Launches

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!