Stuas nye versting?

Ikke for deg med kabelskrekk...

Onkyos nye PR-SC886 er en avansert 7.1-kanals AV-prosessor med funksjoner og tilkoplingsmuligheter langt utover hva de fleste av oss både har og trenger i stua. Egen forforsterkerdel og separate effekttrinn gjør nemlig at du kan optimalisere lydanlegget hjemme inntil øynene blir våte av tårer over tekniske faguttrykk du forhåpentligvis vet hva betyr.

LES OGSÅ:

For oss er dette langt mer enn vi trenger, men likevel kan vi ikke legge skjul på at det frister. Irritererende ikke sant?

Dette får du i hvert fall:

Her er det balanserte inn- og utganger, toveis RS-232-tilkopling for betjeningssystemer, 12 volts triggesignaltilkopling, IR-innganger og nettverkstilkopling for Crestron og AMX styringssystemer. Med andre ord - egenskaper som setter den i klasse med profesjonelt utstyr.

Videobehandlingen blir ivaretatt av HQV Reon-VX prosessor med oppskalering til 1080p og en ISF-videokalibrering pr. kilde. Innebygde dekodere for Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio gir full HD-lyd.

THX Ultra2 Plus™-sertifisering er en garanti for optimale ytelser - også i store rom hvor seeravstanden er mer enn 4 meter. HDMI-tilkoplingene er RIHD-kompatible med 4 inn- og to utganger (Remote Interactive over HDMI). Kraftig strømforsyning med ringkjernetransformator og to separate transformatorer for lyd- og bildebehandlingen sikrer lavest mulig støypåvirkning.

Audyssey MultEQ™ XT romakustikk-korreksjon forenkler installasjonen med automatisk justering av lydparametrene, og Audyssey Dynamic EQ™ og Audyssey Dynamic Volume™ optimaliserer lydgjengivelsen for alle nivåer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

PR-SC886 er utstyrt med multiromsystem for inntil 3 soner og har for øvrig platespillerinngang og AM/FM-tuner med 40 forvalg.

Mål (B x H x D): 43,5 x 19,4 x 44,9 cm, vekt: 13,5 kg, og prisen? Den skal ligge på cirka 18.000 kroner.

Kilde: Mono.