Stor, større, størst!

Samsung gjemmer seg ikke akkurat bort på IFA-messa.

Skal vi tro våre to utsendte journalister var det ikke akkurat vanskelig å få øye på Samsung-standen på årets IFA-messe. En stor vegg med vanvittig svære flatskjermer trakk til tusenvis av skuelystne da messa åpnet dørene fredag morgen.

LES OGSÅ:

Alle TVene har full 1080p-oppløsning, noe som vil si at du kan mate dem med ekte HD-signaler og få et glitrende bilde i retur.

På standen ble selskapets blu-ray-spillere flittig brukt, og det er ikke noe annet å si enn at filmopplevelsen din kommer til å gå i taket den dagen disse spillerne blir tilgjengelig her til lands.

I tillegg til digitalinnganger finner du også PC og komponent-innganger. LCD-skjermene er selvfølgelig som skreddersydde til Xbox 360 og PlayStation 3. Tiden da vi brukte TVen kun til å se på nyhetene og serier er for lengst forbi.

Samsung har pøst på med svart pianolakk, og designet på flatTVene er i likhet med tidligere år i toppklassen. For et par måneder siden slapp selskapet en hvit flatskjerm på markedet, og nå skal du kunne velge mellom enda flere farger.

Flatskjermene kommer i størrelser fra 40- til 102-tommer! Prisen på sistnevnte tør vi helst ikke tenke på.

Vi kommer med mer info etter hvert, men i mellomtiden kan du kose deg med dagens bildefangst fra Samsung-standen.

Artikkelen fortsetter under annonsen