Stor ståhei i Andeby

Når en badeand heter I Rub My Duckie, så vet du hva den gjør.

Det finnes leketøy, og så finnes det le-ke-tøy. Og så finnes det faktisk leketøy som er begge deler, slik som badeanda I Rub My Duckie.

LES OGSÅ:

De som elsker ordspill på papiret like mye som leker i senga har allerede forstått betydningen av både rub og duckie. Hadde vi hatt Eric Idle fra Monty Python ved vår høyre side, ville han sittet som en duracell-kanin og hostet ut det ene nudge-nudge-know-what-I-mean-say-no-more etter det andre i et rasende tempo.

Gult er kult.

Denne prisvinnende(!), lateksfrie anda er vanntett og diskret. Hvis den ligger på badet er det ingen som vil tenke seg om to ganger før de avfeier det som en barneleke, men hvis du klemmer den på ryggen begynner det å skje ting. I Rub My Duckie begynner å vibrere, og før du vet ordet av det er du ferd med å bli forført av en gul plastikkand - uten at noen har brukt så mye som en milliliter oksygen på dårlige sjekkereplikker.

Anda fås i flere farger, kan vibrere i en rekke forskjellige hastigheter, og kommer også i en liten, koffertvennlig reiseutgave. Vil stuepikene på hotellet reagere når det flyter over av leke-ender på badet på hotellrommet ditt? Antakeligvis.

Djevelsk utgave.

Hvis du virkelig vil markere at du er litt frekk, eller bare tror at aktiviteter som dette er sorte og syndige, kan du gå for I Rub My Devil Duckie (se bilde til venstre).

Artikkelen fortsetter under annonsen

I Rub My Duckie kan for eksempel bestilles her for rundt 200 kroner (uten frakt og moms).