Steinbra rock and roll

Hvor ble det av isbitene?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg ble litt svak i sjelen nå. Den drinken på bildet over så da forferdelig fristende ut. Er det lyden av elendig discotechno jeg hører i bakgrunnen? Hører jeg den brokete stemmen til en innkaster som har lært seg fire norske gloser? ER JEG I SYDEN?!

LES OGSÅ:

Neppe. Da hadde nemlig ikke isbitene vært av stein slik som tilfellet er her.

Helt stein.

Nordic Rock er utvinnet av eldgammel, svensk stein. Denne steintypen er fullstendig fri for bakterier og gifter som du absolutt ikke vil ha i kroppen - eller altså i drinken.

Som du forhåpentligvis husker fra geologi-timene på skolen, så smelter ikke stein. Det er derfor akkurat disse steinene kan erstatte isbitene som drinkekjøler, isbiter som du i syden eller visse andre deler av verden ikke helt vet hvor kommer fra, og som kan være tvilsomt vann med tvilsomt bakterieinnhold.

Tre er nok.

Putt to eller tre av disse steinkubene i kjøleskapet en time, og legg dem så i brusglasset, eller i drinken som din filippinske hushjelp alltid blander når du kommer hjem fra jobb.

Det skal være nok til at væsken kjøles ned.

Steinene kan dessuten resirkuleres, men de behøver ørlite vedlikehold i form litt skylling under vannkrana, i tillegg til at de skal lagres i lærposen som følger med når de ikke er i bruk.

Nordic Rock koster 160 kroner (uten frakt) for en ti-pakning, og kan være all nedkjølingen du behøver for resten av ditt liv.

Kilde: LikeCool

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!