Spotswood Custom L-18 sier DUNK

Hvorfor har ingen tenkt på dette før?

Hvis ikke du som liten fant fram alle grytene og steikepannene til mor foreldrene dine, satte de opp som trommesettet til Dyret i Muppet Show, og dæljet løs som om det ikke var noen morgendag, så har du ikke levd.

LES OGSÅ:

Rund PC.

Med Spotswood sitt Custom L-18 PC-chassis kan du kanskje kompensere litt for det sorte hullet som oppsto i barndommen, selv om det ikke helt blir det samme.

Som bildet helt tydelig viser er dette stortromma som ble PC. Det vil si, i utgangspunktet er dette bare et chassis som du selv må fylle med det viktigste innholdet: hovedkort, grafikkort, harddisker og så videre.

Støysvak.

Du får derimot med tre vifter på innsiden- to støysvake 92-millimetere og én 140 millimeter - i tillegg til at det er lagt inn et luftinntak der strømforsyningen vil ligge. Kabler som skal trekkes fra inn- til utsida går gjennom en sluse som mer eller mindre diskret skjules av en gummilapp.

I fronten på den svært detaljerte PC-tromma finner du fire USB-uttak, mikrofon og hodetelefon-utgang, og FireWire-tilkobling i en ekstern harddisklomme. I motsatt ende av ut- og inngangene finner altså også de to lavmælte kjøleviftene.

Ikke stjålet.

Selv om stortromma ser ut som den er stjålet fra en rik rockemusiker, lages faktisk kassene bare for å brukes som PC-kasser. De har derfor litt tykkere trelag enn det som er vanlig, og du er herved advart - akustikken kommer muligens til å låte som en kråke i en kloakktank hvis du skulle finne på å kaste ut all elektronikken og sette på et ekte trommeskinn og en pedal.

L-18 kommer i en rekke klassiske trommefarger, inkludert gull-gul og mørk eik, og koster 550 dollar, eller rundt 3400 kroner.