Spør og du skal få svar

Spør og du skal få svar

Verdens første talestyrte klokke.

Publisert

Klokker er populært stoff. Et kvikt søk bare her på Dingz.no ga oss 137 treff. Vi er altså mer enn gira på klokker. De kommer stadig vekk i nye former og teknologien utstyrer dem med stadig flere snedige finesser.

I dag var det denne som gjorde øynene våre store som kjøkkenklokker. Den er nemlig så avansert at du kan snakke til den.

Frisk start.

Vi overdriver ikke et sekund når vi sier at Moshi IVR vil komme til å gjøre framtidige morgener til en mye enklere start.

For når den avanserte klokka begynner å pipe på morningen, slipper du nemlig å røre på så mye som en fingertupp. Du slipper å bevege deg i retning klokka for å slå den av.

I stedet kan du bare si det. Si først hallo til klokka, og den vil spørre deg hva du vil den skal gjøre. Da skal du naturligvis be den om å slutte å pipe umiddelbart.

Mange funksjoner.

Klokka er utstyrt med en rekke talestyrte funksjoner. Du kan for eksempel stille inn tiden ved hjelp av talestyring, eller du kan sitte i sofaen og spørre klokka som står på kjøkkenet hvor mange grader det er i huset, før du enten kler av eller på deg pleddet.

I det hele tatt, denne klokka får oss til å tenke at du kan spare deg selv for betydelig antall skritt hver eneste dag.

Vel, uansett så lytter klokka kun til engelsk og er ennå ikke tilgjengelig på norsk. Og er det noen som ifølge WHOs KMI-tabell bør komme seg opp av sofaen er det visst amerikanere og engelskmenn.

Vi får se om det blir en hit.

Klokka koster ca kr 350 fra denne nettsiden.

Kilde: news.cnet.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer