Spillsykkel gir deg god samvittighet

Kobles rett i USB-porten på datamaskinen.

Årets CES-messe var et mekka av rariteter, men enkelte ting skilte seg mer ut enn andre. Ta for eksempel denne spillsykkelen som lar deg trene samtidig som du spiller dataspill. Det var umulig å gå forbi standen uten å stoppe opp og spørre om dette var fleip eller fakta.

LES OGSÅ:

Men joda, spillsykkelen er en realitet. Hovedhensikten er å få hardbarka gamere, med dårlig samvittighet fordi de aldri beveger seg, til å føle seg litt bedre.

Se video av spillsykkelen til venstre her! Velg kvalitet etter hvor kjapp bredbåndslinje du har.

Plug and Play.

PCGamerBike plugges rett i USB-porten på datamaskinen din. Sykkelen vil i teorien fungere med alle spill som er avhengig av tastatur, men best resultat får du med spill hvor du kan styre bevegelsene til en person eller et kjøretøy.

Det vil med andre ord si at du kan kontrollere hvor fort du beveger deg i spillet ved hjelp av pedalene. For å løpe fra slemminger i spillet må du altså sykle så fort du bare kan. Slikt kan man potensielt gå ned i vekt av, hvis du klarer å kutte ut colaen og potetgullet da...

Treningsdagbok.

Spillsykkelen loggfører når du har "trent", hvor fort du har syklet og hvor langt. I tillegg holder den oversikt over antall kalorier du har brent opp. Litt mer underholdende enn en skritteller spør du oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du må bla opp hele 7000 kroner for sykkelen, noe som er relativt mye dyrere enn et årskort på treningsstudio. Men den store fordelen er jo at du slipper og gå ut, og dessuten kan du spille så mye du vil med god samvittighet.

Det finnes også en billigere versjon av sykkelen, som kun består av pedaler og ikke sete, til 1200 kroner.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde: pcgamerbike