Spillsimulator fra h*lvete

Redd for å kjede deg i juleferien? Denne simulatoren tar knekken på alt som kan minne om kjedsomhet.

Du skal streve godt for å få plass til denne doningen under juletreet. Men hvis du kjøper den til deg selv er nok sjansen stor for at du pakker den opp lenge før julaften...

LES OGSÅ:

Hjemmeunderholdning på høyt nivå.

Home Pro Racing Simulator er en spillsimulator bestående av ratt, pedaler og støtte for en flatskjerm på opp til 42-tommer.

Hvis du ikke liker tanken på å sitte knappe meteren unna en gigantisk skjerm, kan du plassere systemet foran TVen i stedet. Så slipper du å bekymre deg for å bli solbrent, eventuelt blind.

Lyden er halve opplevelsen.

Simulatoren er selvfølgelig utstyrt med full 5.1-surround. Subwooferen er plassert bak setet slik at du føler bassen i ryggen. De andre høyttalerne er strategisk plassert rundt deg. Dermed blir du omgitt av lyd fra alle kanter.

Både settet, rattet og pedalene vibrerer i takt med hva som skjer i spillet. Spiller du de rette spillene vil du med andre ord ikke merke om det plutselig inntreffer et jordskjelv.

Etter at du har bestilt simulatoren vil leverandøren ringe deg opp og spørre hvilken spillkonsoll du vil ha den konfigurert for.

Dyr fornøyelse.

Du må bla opp hele 26.000 kroner for Home Pro Racing Simulator.

Kilde: costco