Spillhimmelen er her

The Gamerator er full av spill. Og øl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lukten av spillehall er kanskje ikke det samme som parfyme for alle, men for noen av oss er det Chanel no.5 og kanskje en liten dæsj med øl på toppen.

LES OGSÅ:

Det er nettopp i skjæringspunktet mellom spill og øl at The Gamerator gjør sin heidundrande entré.

Tusen burde holde.

En 26-tommers HD-skjerm utgjør midtpunktet i oppsettet, mens en PC som kjører klassikeren Windows XP er hjernen og kjernen pakket inn i en klassisk arkadeinnparkning. Maskinen kommer med 85 forhåndsinstallerte spillklassikere (sjekk hele lista her), mens en abonnementstjeneste gjør det mulig å laste ned til sammen 1000 spill.

Det burde holde deg opptatt en stund, og ettersom arkademaskinen altså har Windows kan du selvfølgelig bruke den til alt det Windows kan brukes til. Dette kunne ikke spillmaskinene i 1987, for å si det slik.

Tønnevis.

Likevel, det er når du ser på tingesten til høyre for Gamerator at ting tar av. Med på kjøpet får du nemlig også en liten øltønne. En gang til: en øltønne.

Den er innhyllet i et kjøleskap, slik at du kan ta deg opptil flere kalde øl rett fra fat mens du hamrer løs på joystickene under Space Invaders eller Marble Madness.

Ølkranen er lokalisert midt på selve maskinen, og med to glassholdere kan både du og dama di ... ah, hun stakk. Vel, det er jo på sett og vis forståelig.

Svindyr.

Gamerator koster nemlig 4000 dollar i originalutgaven, rundt 21 000 kroner, og veier utrolige 182 kilo.

Øltønnene kan på den annen side spesialtilpasses ulike øltyper og/eller ulike geografiske områder, og dermed har du ingen unnskyldninger når det kommer til hva du skal bruke årets feriepenger til.

Kilde: Nexus404